Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Kompetanse

om LongNet gründer Kåre Mol

Kåre Mol er en av Norges mest kjente og kompetente trenere, og har gjennom sine 30 år som trener jobbet med med hundrevis av utøvere fra nybegynner- til internasjonalt toppnivå. Kåre har selv 95 landskamper for Norge, vært landslagstrener både i beachvolleyball og volleyball, med ansvar for utøvere i 3 OL, har forfattet faglitteratur Ballsidighet, Volleyballens ABC og Minivolleyball. Han har vært sportssjef i NVBF, ansatt på Toppvolley Norge, og har de siste 5-6 årene har lagt ned alle sine ressurser i å utvikle Longnet konseptet.

Kåre har alltid hatt et brennende engasjement for å kunne forenkle, utvikle og gjøre volleyballsporten lettere tilgjengelig for barn og unge på alle nivå. Gjennom dette har ideen om Longnet blitt unnfanget. Kombinasjonen av Kåres lidenskap for volleyballsporten og ballidrett generelt, førte han på leting etter løsninger som kunne tilby nettopp dette. Longnet tilbyr en genial løsning på plassutnyttelse, tilgjengelighet og brukervennlighet.

Kåre har vert kursinstruktør for trenere og lærere i inn og utland og er kjent som en dyktig, engasjerende og leken trener, og har sammen med sin kone, Merita, og deres 5 felles barn utviklet en leken, bevisst og engasjerende tilnærming til volleyball. Longnet sin grunnleggende filosofi går ut på å øke antall balltouch og grad av involvering, da dette er sentralt i utviklingen av sporten generelt, og gjør den til en mer utfordrende aktivitet å delta i. Vi håper dere vil trives med Longnet!

Filosofi:
PLAY TO LEARN
er et av slagordene i Longnetfilosofien. Longnet pedagogikken støtter seg til tanken om at barn lærer best og mest der lek og konkurranse går hånd i hånd, der man konstant er involvert i spillet og utvikler stor grad av spillforståelse fra tidlig alder. Grunnleggende i filosofien er å lære seg å lese og bevege seg i ballbaner, noe som er en høyst nødvendig ferdighet i alle ballidretter.

Longnet løsningen
Ideen om Longnet kom fra et behov om bedre plassutnyttelse, økt tilgjengelighet og større involvering av spillere. Gjeldende nettsystemer er ofte kompliserte og tidkrevende å sette opp.
Med Longnet er det bare å rulle ut, feste, stramme og spille!
Selv barn setter opp Longnet på få minutter. Strammesystemet kan i tillegg brukes på eksisterende nettstolper og nettoppsett.

TLF: +47 416 69 154

kaare@longnet.no

Adresse

Strandvikvegen 291
Strandvikvegen 291
5643 Strandvik
5643 Strandvik
Norge
Norge